Facebook Pixel

Първа копка на Жилищен комплекс Vitosha Side кв. Драгалевци, гр. София

Първа копка на Жилищен комплекс Vitosha Side кв. Драгалевци, гр. София

Първа копка на Жилищен комплекс Vitosha Side кв. Драгалевци, гр. София

На 01.09 се състоя официална първа копка на жилищен комплекс Vitosha Side кв. Драгалевци, гр. София. Комплексът се състои от три еднофамилни къщи, съчетаващи и предимствата на индивидуалното обитаване. Всяка от тях е със самостоятелен автомобилен и пешеходен достъп и лично дворно пространство с ограда. Всяка къща в комплекса предлага уникално усещане за чист планински въздух, тишина, спокойствие от сливане с природата и спиращи дъха гледки към парк Витоша и София-град.

Жилищен комплекс Vitosha Side с изключително добро местоположение – Излизайки от новия си дом, Вие сте в близост до бул. „Черни връх“, бул. „България“ и Околовръстен път, с лесен достъп до центъра на София – само за 10 минути с автомобил от Националния Дворец на Културата. Общественият транспорт е също добре развит и интензивен. Само на сто и петдесет метра от комплекса се намират спирки на ул. „Нарцис“, по която минават автобус №64, а до центъра на кв.“ Драгалевци“ отстоящ от комплекса на 400м, №93, №98 и №166, които Ви свързват своевременно със столицата.

На пешеходно разстояние се намира входът на национален парк „Витоша“, а не далече от него е и известният Драгалевски лифт и многобройни туристически пътеки, гарантиращи Вашия отдих през почивните дни.
Големите магазини като „Фантастико“, „Лидъл“ и други по-малки в Драгалевци, гарантират лесно удобно и добро пазаруване за всяко семейство, а любителите на ресторанти и хубави заведения могат да се наслаждават на голям избор и добро обслужване.

Не на последно място, около комплекса има достатъчно на брой детски градини и училища за децата.

Всяка от къщите разполага с 4 етажа, 4 спални, със самостоятелни бани за всеки, както и кухненски бокс и обширен хол, в който да почивате и прекарвате свободното си време със семейството. Предвидени са и избени помещения за котелно, сервизно, зала за забавления и други. Просторни прозорци приканват слънчевите лъчи, а качествената дограма гарантира топли зимни вечери и прохладни летни следобеди.
Жадуваната почивка е и на верандата, а във Вашия собствен двор има естествена растителност с мека трева и място за барбекю с приятели.

Дворът е обграден с ограда и втори ред жив плет, а вашите автомобили са на сигурно място във Вашия голям гараж с топла връзка, заедно с едно допълнително паркомясто.
Докато Вие се наслаждавате на комфорта във Вашия нов дом, децата играят безгрижно – в двора на къщата.

Вашият нов дом е построен с висококачествени материали, с двойна хидроизолация, която държи влагата и водата далече от Вас и Вашето семейство. Всяка къща е свързана с централна водопроводна и газоснабдителна мрежа. Изложението е южно и допринася за максимална енергийна ефективност, гарантирана от тройните стъклопакети на дограмата.


Свържете се с нас и вземете къща директно от строителя! – office@imeagroup.bg

Оставете коментар