Facebook Pixel

Строителство на промишлени сгради – особености

Строителство на промишлени сгради – особености

Строителство на промишлени сгради – особености

Промишлените сгради са много добре познати в нашето ежедневие. Те са лесно разпознаваеми на външен вид и се различават значително от сградите с обществено предназначение и жилищните блокове. Със сигурност и самите Вие сте виждали поне веднъж халета, цехове и складове. Особеното при тях е, че за разлика от другите видове строителство, тяхната цел е да послужат за индустрията. Или по-точно – да удовлетворят нейните нужди за производство на продукция.

Първата особеност на промишлените сгради е, че те са проектирани да могат да устоят на дейностите, които ще се извършват в тях. Така например, ако се изгради склад за съхраняване на жито, трябва да се вземат предвид особеностите на продукта и на какъв товар трябва да издържа конструкцията.

Друг важен момент при строителството на промишлени сгради е, че трябва да се осигурят необходимите условия за работниците и достъпност до оборудването. Или казано по друг начин трябва да се предвидят необходимите места за почивка на служителите. В зависимост от промишлената дейност трябва да се обезопаси сградата и да се осигурят чисти пътища до складовете, оборудването и около тях.

Ако сте собственик на бизнес и искате да разширите производството си, не се колебайте да се свържете с нас. Ние разполагаме с екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в строителството на промишлени сгради.

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да започнете своя нов проект!

Оставете коментар