Facebook Pixel

Защо да изберете жилищен комплекс Vitosha Side?

03.02.2021
Защо да закупите жилище директно от строителя?

Защо да изберете жилищен комплекс Vitosha Side?

Искате да живеете в София, но не обичате шума на големия град? Търсите от много време къща, но не можете да намерите правилната? Вече Ви е писнало от еднотипни жилища в крайните квартали, които се нуждаят от голям ремонт?

Ние от строителна компания IMEA Group сме готови да Ви предложим алтернатива на апартаментите. Забравете за множеството съседи, лошото качество на строителството и компромисите, които трябва да направите.

Защото нашият жилищен комплекс Vitosha Side приветства всеки, който търси  уединение и индивидуално обитаване.

Защо да закупите жилище директно от строителя?

Три кокетни къщи в скута на Витоша планина. Далеч от забързаното ежедневие, шума и светлините на София. Там, сред спокойствието на планината и чистия планински въздух, Вие можете да откриете новия си дом.

Това, което отличава жилищен комплекс Vitosha Side, е комбинацията от качествено строителство и връзката с природата. Всяка една от къщите в комплекса се отличава с изтънчен външен вид и солидно строителство от най-висок клас.

Помислили сме за всичко, от което можете да се нуждаете. Всяка от къщите е еднофамилна и има самостоятелен автомобилен и пешеходен достъп и лично дворно пространство с ограда.

Научете повече за разпределението и къде точно се намира комплексът Жилищен комплекс Vitosha Side, гр. София.

Но това не е всичко, което Ви предлага жилищен комплекс Vitosha Side. Нашата цел е не просто да Ви предложим качествен и красив дом, но и да Ви спестим ненужните разходи. Затова можете да закупите своята къща в комплекса директно от строителя! Без комисионни и ненужни такси.

Свържете се с нас на: office@imeagroup.bg и ние ще Ви дадем повече информация за Вашия нов дом!

Оставете коментар