Facebook Pixel

Защо да закупите жилище директно от строителя?

Защо да закупите жилище директно от строителя?

Защо да закупите жилище директно от строителя?

Мечтаният дом – стремеж към неосъществимото или реалност? В днешно време все повече хора се опитват да открият перфектния апартамент. За едни той се намира на центъра на града между кокетни стари сгради, носещи очарованието на миналото. А други предпочитат просторни стаи решени с модерни материали, осигуряващи високо качество и сигурност.

Не бихме могли да опишем предпочитанията на клиентите само с две изречения. Истината е, че всеки търси нещо различно. Общото е, че всички копнеем за едно нещо – дом, който да споделим със семейството си.

Затова в тази статия ще изтъкнем две предимства на това да закупите жилище директно от строителя.

За купувача цената на имота е един от най-важните фактори. Закупувайки жилище директно от строителя Вие спестявате посредническата такса на брокера. Ако комплексът или сградата са в процес на изграждане, взимайки жилище директно от строителя, ще имате по-големи възможности за избор.

Друго предимство на купуването на жилище директно от строителя е, че той ще Ви обърне индивидуално внимание. За разлика от посредника, ангажиран с продажбата на много обекти, строителят ще Ви покаже всички свободни. Така взимането на жилище директно от строителя Ви дава възможност да направите най-доброто решение и да изберете точната къща.

Къща директно от строителя? Звучи добре, нали? Щастливи сме да Ви споделим нашия най-нов проект – жилищен комплекс Vitosha Side, град София.

Защо да закупите жилище директно от строителя?

Защо да закупите жилище директно от строителя?

Сред спокойствието на природата и красотата на Витоша, се отличават силуетите на три еднофамилни къщи. Далеч от шума на големия град, те предлагат уединение и високо качество на живот.

Модерна визия и качествено строителство с най-висок клас материали.

Всяка от къщите е с 4 етажа и разполага с 4 спални със самостоятелни бани, кухненски бокс, обширен хол и още много.

Жилищен комплекс Vitosha Side, град София очаква своите нови собственици!

Свържете се с нас и вземете къща директно от строителя! – office@imeagroup.bg

Оставете коментар