Facebook Pixel

Жилищна сграда IRON CODE, гр. Варна

Жилищна сграда IRON CODE, гр. Варна

Жилищна сграда IRON CODE, гр. Варна

Жилищна сграда с подземен паркинг в к.к. Св. Св. Константин и Елена, гр. Варна

Завършеност на етап: Акт 16

Общо РЗП: 9054,22 м2

Срок на изпълнение: 24 месеца

Начало: м. Ноември 2021 г.

Сградата е вдъхновена от историята на мястото и от вълшебната морска панорама. Ще разполага с 54 апартамента, 40 паркоместа в подземен паркинг, 18 външни места за паркиране и 100% зелени площи. Всички апартаменти са ориентирани към вътрешен двор, който е богато озеленен с изложение юг-югоизток и панорама към морето.
Вътрешният двор е предвиден за достъп само от собствениците. Предвиден е детски кът, беседка с барбекю, зелени площи, пергола със зеленина и пейки за почивка. В подземния паркинг са предвидени места за автомобилите на всички живущи и възможност за второ паркомясто за всеки апартамент, както и няколко колонки за зареждане на електроавтомобили и хибриди.

Сградата е решена с модерни и луксозни материали. Фасадите са от тънкостенна керамика, на конструкция с топлоизолация от каменна вата в комбинация от силиконова мазилка върху топлоизолационна система.
Конструкцията на сградата е монолитна, частично безгредова, скелетна, с тухлени неносещи стени. Външните и вътрешните преградни стени се изграждат от тухлена зидария с дебелина съответно 25 см и 12 см. Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност.

Проектът е дело на арх. Жаклин Митова и нейния екип от JAS Studio.
Повече информация за проекта може да получите на: ironcode.bg

04.11.2021

фасадни решения, ремонтни дейности