Facebook Pixel

Строителство на промишлени сгради

Строителство на промишлени сгради от ИМЕА ГРУП

 

Имате ли нужда от нови производствени помещения? А може би се чудите къде да складирате продукцията си?

Ако складовете Ви вече са отеснели и не могат да отговорят на поръчките, които получавате, може би е време за промяна! Истината е, че с времето фирмите се развиват и с разширяването на дейността им се налага да преосмислят производствената си база. Много собственици се опитват да я преустроят, така че да отговори на растежа на фирмата. За съжаление това не е оптималният вариант и рано или късно се налага строителство на допълнителни сгради.

Строителството на промишлени сгради е най-добрият вариант в дългосрочен план. Трябва да обърнете внимание, че има съществена разлика между строителството на промишлени и жилищни сгради. Тук става въпрос за строителство на халета, складове, производствени помещения и други.

Строителство на промишлени сгради

Строителство на промишлени сгради

Не бива да забравяме и че в тези помещения ще се извършва трудова дейност. Затова основните изисквания за строителство на промишлени сгради са ориентирани към осигуряване на безопасна, удобна и здравословна среда на работещите.

Това е и причината изборът на правилната строителна фирма да е толкова важен. Ако сте собственик на бизнес и искате да разширите производството си, не се колебайте да се свържете с нас. Ние разполагаме с екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в строителството.

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да започнете своя нов проект.

Вашето име (задължително)


Вашият Email (задължително)


Телефон


Прикачи файл

Информация за парцела