Facebook Pixel

Строителство на сгради

Строителство на сгради – планиране и цялостно изграждане на сгради

 

ИМЕА ГРУП разполага с екип от над 70 специалисти – инженери, технически ръководители и строители, подготвени да изпълнят и най-сложните жилищни, административни и промишлени сгради.

Фирмата изпълнява комплексни строителни услуги срещу възлагане.  Може да бъде изготвена  оферта както за груб строеж, така и оферта „до ключ”, съобразени изцяло с нуждите и желанията на Възложителя.

Строителна компания ИМЕА ГРУП изпълнява следните строително-монтажни работи:

Груб строеж – изпълнение на кофражни и армировъчни работи за жилищно, промишлено, високо и ниско строителство.

Извършваме изкопни работи, извозване на земни маси, укрепване на изкопи и сгради, кофражни работи със системи от ново поколение, арматурни заготовки и полагане на армировка, доставка и полагане на бетонови смеси, производство и монтаж на метални и стоманобетонови конструкции, доставка и полагане на керамични и газобетонови тухли и др.

Строителство на сгради - Imea Group

Строителство на сгради - Имеа Груп

Изграждане на силно- и слаботокови инсталации

Строителство на сгради София- Имеа Груп

Изграждане на водоснабдяващи, канализационни, отоплителни и вентилационни инсталации

Строителство на сгради София - Imea Group

Сухо строителство – окачени тавани от гипсокартон, растерни окачени тавани, предстенни обшивки, преградни стени, скрито осветление и др.

Строителство на сгради - Imea Group София

Довършителни работи и вътрешно строителство – замазки, мазилки, полагане на подови настилки, шпакловки, бояджийски работи и др.

Замазки - Мазилки - Имеа Груп

Вертикална планировка – полагане на бордюри, павирани настилки, тротоарни плочи, изпълнение на асфалтови и бетонови настилки и др.

Вертикална планировка - Имеа Груп

Предлагаме също и полагане на топло- и хидроизолация, ремонти и изграждане на покривни конструкции, доставка и монтаж на дограма, окачени, контактни и вентилируеми фасади.

Хидроизолация - Имеа Груп

Ремонти - Имеа Груп

Строителство на сгради - хидроизолационни работи

Строителство на сгради - дограми - Имеа Груп

В процеса на строителство – от изкопа до предаването на обекта в готов за експлоатация вид – ние използваме само висококачествени материали и съвременни технологии, които покриват всички изисквания и критерии за качествено строителство.

Вашето име (задължително)


Вашият Email (задължително)


Телефон


Прикачи файл

Информация за парцела